آموزش گرفتن ویزای مالزی - ویزای توریستی مالزی - ویزای سوشال مالزی

ویزا مالزی,اطلاعات درباره ویزا مالزی,اخذ ویزای مالزی,دریافت ویزای مالزی,ویزای توریستی مالزی,ویزای سوشال مالزی,سفارت مالزی


تورهای ارزان قیمت کوالالامپور لنکاوی پنانگ صباح و ترکیبی مالزی

تور مالزی / کوالالامپور / لنکاوی / پنانگ / صباح

در بین کشورهای محبوب نزد ایرانیان برای سفر، مالزی کشوری است که علی رغم فاصله‌ی نه چندان نزدیکش، ایرانیان زیادی را هر سال به سمت خود می‌کشد. کشور مالزی مثل تمام دیگر کشورهای جهان، انواع مختلفی ویزا دارد که در این صفحه به معرفی انواع ویزای مالزی و همچنین آموزش‌های مربوط به گرفتن ویزای مالزی می‌پردازیم. 

ویزای توریستی مالزی:

ویزای توریستی مالزی همانطور که از اسمش پیداست برای افرادی صادر می‌شود که هدفشان از سفر به مالزی، گشت و گذار و نوع سفرشان به مالزی توریستی است. بیشتر کشورهای جهان ویزایی تحت عنوان ویزای توریستی یا ویزای ویزیت دارند و مالزی نیز از این قاعده مستثنی نیست. ویزا توریستی مالزی برای ایرانیان به صورت فرودگاهی صادر می‌شود به این معنی که ایرانیان پس از پیاده شدن در یکی از فرودگاه‌های مالزی، به گیت مربوط به روادید مالزی رفته و ویزای توریستی مالزی را در پاسپورتشان ثبت می‌کنند.

نحوه گرفتن ویزای توریستی مالزی برای ایرانیان:

ایرانیانی که قصد سفر به مالزی را دارند می‌توانند با سفر به این کشور، اقدام به اخذ ویزا نمایند. مراحل اخذ ویزای توریستی به این صورت است که پس از رسیدن به مالزی و پیاده شدن از فرودگاه، به سمت گیت روادید مالزی رفته و پاسپورت خود را نشان می‌دهید. مامور اخذ ویزا مالزی، پس از ثبت شماره پاسپورت شما و چک کردن این مورد که در لیست سیاه ورود به مالزی نباشید، دستگاه تشخیص عنبیه چشم را آماده می‌کند تا شما با قراردادن صورتتان در جلوی این دستگاه، اقدام به ثبت بیومتریک ویزای مالزی کنید. البته قبل یا بعد از این مرحله شما باید اثر انگشت خودتان را نیز ثبت نمایید.

مدت اعتبار ویزا توریستی مالزی:

مدت اعتبار ویزای توریستی مالزی 14 روز است که این اعتبار از همان روز ورود شما به مالزی محاسبه می‌شود. پس برای سفر توریستی به مالزی به هیچ چیزی به جز پاسپورت با مدت اعتبار 7 ماه نیاز ندارید. اگر سفر شما از این مدت طولانی تر شود، شما در هنگام خروج از مالزی، دچار مشکل خواهید شد و احتمالا ماموران فرودگاه مالزی از شما جریمه دریافت خواهند کرد.

قیمت ویزای توریستی مالزی:

هزینه ی صدور ویزای مالزی به صورت فرودگاهی برای ایرانیان رایگان است و هیچ هزینه ای شما بابت ورود و اقامت تا 14 روز در مالزی پرداخت نخواهید کرد.

دولت مالزی 3 نوع ویزا برای اتباع خارجی صادر می‌کنند:

1- ویزای یکبار ورود

با این ویزا شما فقط اجازه‌ی یکبار ورود به مالزی را دارید و برای مدت 3 ماه از تاریخ صدور ویزا اجازه‌ی اقامت آنجا را خواهید داشت.

2- ویزا چندبار ورود

این نوع ویزا به طور کلی برای امور تجاری صادر می‌شود و معمولا به مدت 3 ماه تا 12 ماه از تاریخ صدور ویزا معتبر است.
این نوع ویزا برای شهروندان هند و جمهوری خلق چین که مایل به ورود به مالزی هستند می‌باشد. اعتبار این ویزا 1 سال است و شما تنها اجازه‌ی 30 روز اقامت مداوم در آنجا را دارید که قابلیت تمدید اقامت نیز وجود ندارد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چندبار ورود:

  • تمکن مالی کافی
  • بلیط رفت و برگشت

    - ویزای ورود چندگانه برای شهروندان هندی
    100 RM  و برای شهروندان چینی 30 RM است.

3- ویزای ترانزیت مالزی

این نوع ویزا برای افرادی است که به کشور مالزی ورود داشته و از آنجا به کشور‌های دیگر خواهند رفت، هنگامی که شما برای سفر خود از مالزی عبور خواهید کرد، در صوذتی که فرودگاه شما تغییر نکند و از همان فرودگاه پرواز بعدی شما بلند شود احتیاجی به ویزای ترانزیت نخواهید داشت ولی در صورتیکه برای پرواز بعدی لازم باشد فرودگاه شما تغییر کند شما نیاز به ویزای ترانزیت مالزی دارید.

نحوه‌ی درخواست ویزا

درخواست‌های ویزا مالزی که به صورت با مرجع و بدون مرجع است  باید در یکی از نزدیکترین دفتر نمایندگی مالزی در خارج از کشور یاشد.

1-درخواست برای ویزا با مرجع :

ویزای با مرجع مالزی به این صورت می‌باشد که شما در آنجا شخصی را به عنوان اسپانسر و یا نماینده خود به دپارتمان مهاجرت مالزی فرستاده و آن شخص نامه‌ای دریافت می‌کند که لازم است به همراهمدارک کامل آنرا دوباره به سفارت تحویل دهید. این نوع ویزا مختص دانش‌آموزان و کسانی که به دنبال استخدام هستند می‌باشد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای با مرجع:

  • نامه تاییدیه اصلی از اداره مهاجرت مالزی
  • اصل پاسپورت به همراه 2 عدد کپی
  • 2عدد فتوکپی از فرم درخواست ویزا
  • 2 عدد عکس گذرنامه متقاضی
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما

2- درخواست برای ویزا بدون مرجع

برای دریافت ویزای بدون مرجع مالزی شما اسپانسری نخواهید داشت، در این صورت باید مدارک شما توسط کمیسیون عالی مالزی تایید شود و سپس ویزا برای شما صادر شود. این ویزا به منظور بازدید اجتماعی صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای بدون مرجع:

  • اصل پاسپورت به همراه 2 عدد کپی
  • 2عدد فتوکپی از فرم درخواست ویزا
  • 2 عدد عکس گذرنامه متقاضی
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • تمکن مالی
  • دعوت نامه (در صورت وجود)

 کشورهایی که برای وارد شدن به مالزی نیاز به ویزا یا اجازه‌ی ورود دارند شامل کشورهای زیر می‌شوند:

جمهوری آفریقای مرکزی

گینه استوایی

جیبوتی

ساحل عاج

کامرون

بوروندی

سریلانکا

  پاکستان

هندوستان

بنگلادش

 جمهوری دموکراتیک کنگو

نیجریه

نیجر

موزامبیک

مالي

 لیبریا

گینه بیسائو

 غنا

اتیوپی

اریتره

 جمهوری کنگو

 بوروندی

PR چین

نپال

 میانمار

کلمبیا

بوتان

افغانستان (ویزا با مرجع)

 صحرای غربی

رواندا


هزینه ویزا برای کشورهای مختلفی که قصد وارد شدن به مالزی را دارند:

750 رینگت

1000 رینگت

1500 رینگت

2000 رینگت

1-بنگلادش
2-فیلیپین
3-هندوستان
4-میانمار
5-نپال
6-پاکستان
7-سریلانکا
1-ژاپن
2-کره جنوبی
3-ماکائو
4-هنگ کنگ

1-عربستان سعودی
2-آفریقا
3-استرالیا
4-انگلیس
5-چين
6-اروپا
7-ایران
8-عراق
9-پرتغال
10-تایوان
11-تونس
12-ویتنام

1-کانادا
2-ایالات متحده آمریکا
3-کلمبیا
4-آنگولا
5-بورکینافاسو
6-بوروندی
7-کامرون
8-جمهوری آفریقای مرکزی
9-جمهوری کنگو
10-جمهوری دموکراتیک کنگو
11-ساحل عاج
12-جیبوتی
13-گینه استوایی
14-اریتره
15-اتیوپی
16-گینه بیسائو
17-لیبریا
18-نیجریه


تورهای ارزان قیمت کوالالامپور لنکاوی پنانگ صباح و ترکیبی مالزی

تور مالزی / کوالالامپور / لنکاوی / پنانگ / صباح

تور های پیشنهادی



★ تور ویژه
تور مالزی کوالالامپور ویژه پاییز 1398
7 شب و 8 روز
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید