مدارک مورد نیاز ویزای تایلند:


برای وارد شدن به کشور تایلند نیاز است که قبل از سفر به آنجا اجازه ورود به آن کشور را باید داشته باشیم که از طریق سفارت تایلند در ایران می‌توان اقدام به دریافت ویزای تایلند کرد. در مطلب چگونه ویزای تایلند بگیریم؟ مراحل کامل دریافت ویزای تایلند را آموزش داده‌ایم و در تکمیل مطلب قبلی، در این مطلب نسبت به معرفی و تشریح مدارک مورد نیاز برای ویزای تایلند خواهیم پرداخت.

1- اصل پاسپورت به همراه 7 ماه اعتبار

برای دریافت ویزای تایلند شما به اصل پاسپورت و کپی از صفحه اول آن نیاز دارید.


2- پرینت حساب یک ماهه با حداقل 3 تومان مانده

برای دریافت ویزا تایلند احتیاج است که مبلغ مانده حساب شما حداقل 3 میلیون تومان باشد. سفارت از شما یک نامه تمکن مالی می‌خواهد که حداقل باید مانده آن 3 میلیون تومان باشد. برای این کار با مراجعه به بانک و درخواست نامه گردش حساب یا تمکن مالی بانک به شما یک برگه خواهد داد که گردش 1 ماهه و مانده حساب شما را نشان می‌دهد، این برگه باید ثابت کند که موجودی شما حداقل 3 میلیون تومان باشد.


3- عکس 3*4 رنگی جدید زمینه سفید:

برای ویزای تایلند یک قطعه عکس 3*4 جدید رنگی زمینه سفید که با عکس پاسپورت فرق داشته باشد نیاز است.


4- بلیت هواپیما و واچر هتل

برای دریافت ویزای تایلند سفارت از شمابلیت هواپیما وواچر هتل میخواهد. سفر شما باید مشخص باشد

5-کپی کارت ملی و شناسنامه

آخرین مدرک مورد نیاز برای ویزای تایلند کپی کارت ملی و شناسنامه است. برای این کار لازم است از کارت ملی و شناسنامه خود در یک برگه A4 کپی بگیرید و به همراه بقیه مدارک تحویل سفارت دهید.




نمونه ویزای تایلند اخذ شده توسط مبین گشت